Flexxstairs

Met Flexxstairs maak je van je oude trap snel en eenvoudig een stijlvolle eyecatcher.


Is je trap toe aan een nieuwe look? Met Flexxstairs maak je van je oude trap snel en eenvoudig een stijlvolle eyecatcher. Veel kluservaring of zwaar gereedschap is niet nodig. Met de trapprofielen van Flexxstairs, de vloerdelen van Flexxfloors en enkele handige hulpmiddelen kun je je oude trap geheel naar eigen smaak bekleden.

 

Eenvoudig, snel en makkelijk

Het Flexxstairs programma bestaat uit speciale trapprofielen die het mogelijk maken om elke vloer uit het Flexxfloors assortiment op de trap te leggen. Hierdoor is Flexxstairs ideaal om bijvoorbeeld je vloer uit je hal of woonkamer door te leggen op de trap. Afhankelijk van het gekozen decor is er een profiel voor de Stick collectie en voor de Click collectie. Samen met het Flexxfloors Mes, de Primer (voor Stick) of Lijm (voor Click) en het stootbord heb je alles dat nodig is voor een prachtige traprenovatie. Flexxstairs is niet alleen erg gemakkelijk en mooi, het is ook nog eens veel goedkoper dan alternatieve traprenovatie systemen.

 

2 profielen, 2 kleuren

Je hebt de keuze uit twee soorten trapprofielen: Basic, voor een eenvoudige montage en Deluxe, voorzien van een anti-slip strip. Beide soorten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. De profielen zijn tot 119 cm lang, waardoor ze voor rechte en schuine treden gebruikt kunnen worden.

 

Kies je Flexxfloors decor

Alle vloerdelen van Flexxfloors zijn zeer geschikt als trapbekleding en bovendien gemakkelijk te bewerken met het Flexxfloors Mes. Met de speciale Flexxstairs Modeltape maak je een mal van de oude traptrede die je kan overzetten op de vloerdelen van Flexxfloors. Daarna snijd je de vloerdelen op maat en plak je ze op de trede. Bekijk onze collectie:

Click Stick

Download gratis en vrijblijvend de brochure van Flexxstairs

Inspiratie nodig?