Flexxfloors Click

Flexxfloors Click zijn vloeren die eenvoudig te installeren zijn met een klikverbinding. De vloeren zijn net zo eenvoudig te leggen als laminaat. Bij Flexxfloors zijn er verschillende collecties samengesteld. Alle vloeren hebben een hoog geluiddempend vermogen, voelen zacht en warm aan en zijn geschikt voor vloerverwarming. Hiernaast zijn alle vloeren 100% watervast, hierdoor zijn alle vloeren ideaal om leggen in keukens, badkamers of toiletten. 

Click Basic

De vloeren uit de Flexxfloors Basic collectie zijn tijdloze vloeren met een houtlook. De decoren zijn in meerdere interieurstijlen toe te passen en alle vloeren hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Click Deluxe

Met Flexxfloors Click Deluxe kiest u voor kwaliteit. Door de dikkere toplaag zijn deze vloeren geschikt voor drukbelopen huishoudens. Hier geloven wijzelf ook in. Daarom hebben alle vloeren maar liefst 20 jaar garantie. 

Click Patterns

Alle vloeren uit de Flexxfloors Patterns collectie zijn vloeren met een bijzondere look. Zo vind je hier een aantal visgraatvloeren en tegelvloeren die bijna niet te zijn onderscheiden van hun natuurlijke tegenhangers.