Flexxfloors Click

Flexxfloors Click bestaat uit stroken die gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig vinyl.

Het resultaat is een verbluffend mooie vloer die sterk is, makkelijk in onderhoud en ook een lange levensduur heeft. De vloeren hebben een hoog geluiddempend vermogen, voelen zacht en warm aan en zijn geschikt voor vloerverwarming. Diverse vloeren hebben een extra dikke toplaag, waardoor deze uitermate geschikt is voor de intensief belopen ruimtes. De vloeren zijn dankzij de bekende click verbinding net zo eenvoudig te leggen als laminaat.

 • Style - Click - 12 jaar

  Style

  Met Flexxfloors Click Style heb je de keuze uit zowel tegel- als hout decoren. De vloer is stil, comfortabel en heeft een natuurlijke uitstraling. Deze serie heeft een garantietermijn van 12 jaar.

 • DeLuxe - Click - 15 jaar

  Deluxe

  Met Flexxfloors Click Deluxe kiest u voor kwaliteit. Door de wat dikkere toplaag is deze vloer extra slijtvast en dus geschikt voor alle ruimtes in huis. Een nieuwe houtlook in de woonkamer is met deze collectie een koud kunstje. Deze serie heeft een garantietermijn van 15 jaar.

 • Pro - Click - 20 jaar

  Pro

  Nieuw in het assortiment van Flexxfloors is de Click Pro serie. De serie kent 2 decoren met een prachtige, natuurgetrouwe houtlook. Dankzij de toplaag van wel 0,55 mm dik een dijk van een vloer en geschikt voor alle ruimtes in huis! Gegarandeerd jarenlang plezier. Deze serie heeft een garantietermijn van 20 jaar.