Flexxfloors Stick

Flexxfloors Stick hoeft dus niet gelijmd, geklikt of gespijkerd te worden, maar gewoon geplakt.

Net als laminaat en houten vloeren bestaat Flexxfloors Stick uit stroken of tegels, maar het grote verschil is dat Flexxfloors Stick slechts 2 mm dik is en aan de onderzijde een zelfklevende laag heeft. Flexxfloors Stick hoeft dus niet gelijmd, geklikt of gespijkerd te worden, maar gewoon geplakt. Het grote voordeel hiervan is dat het direct op de basisvloer gelegd kan worden, mits deze vlak, blijvend droog, schoon en hard is. Flexxfloors Stick is ideaal voor vloerverwarming en kan ook in vochtige ruimtes zoals de keuken en de badkamer gelegd worden.

 • Basic - Stick - 5 jaar

  Basic

  Deze vloer is de perfecte ondergrond voor de ruimtes die niet al te intensief gebruikt worden zoals bijvoorbeeld de zolder, hobbyruimte of kinderkamer. De klassiek grenen van de Basic collectie geeft een tijdloos karakter aan uw vloer. Deze serie heeft een garantietermijn van 5 jaar.

 • Premium - Stick - 7 jaar

  Premium

  Een zogezegd degelijke middenklasser. Geschikt voor diverse ruimtes in huis zoals slaapkamers en keukens. Met een mix aan decoren voor ieder wat wils. Deze serie heeft een garantietermijn van 7 jaar. 

 • DeLuxe - Stick - 10 jaar

  Deluxe

  De Deluxe collectie van Flexxfloors Stick is kwalitatief de meest hoogwaardige collectie binnen Flexxfloors Stick. Deze collectie is zeer goed geschikt voor ruimtes in huis die een bijzondere look vragen zoals de hal, slaapkamer en badkamer. Deze serie heeft een garantietermijn van 10 jaar.