Natural Series

Flexxfloors Natural Series - 100% PVC-vrij, Volledig Recyclebaar

Maak kennis met de ultieme duurzame keuze voor je vloer: de Flexxfloors Natural Series. Vervaardigd uit 100% PP-materiaal onderscheidt deze vloer zich door zijn milieuvriendelijke karakter en de moeiteloze recyclebaarheid in vergelijking met traditionele PVC-vloeren. De geïntegreerde ondervloer maakt de installatie van deze vloer een fluitje van een cent. Doordat de vloeren 100% waterbestendig zijn en zeer geschikt voor op vloerverwarming, zijn ze uiterst geschikt voor in badkamers en keukens. 

Elk element van deze vloer, van het decorpapier en de ultra-matte toplaag tot aan de drager en geïntegreerde ondervloer, bestaat uit 100% PP-materiaal, oftewel polypropyleen. PP staat bekend als een van de meest milieuvriendelijke kunststof materialen, met eenvoudige recyclebaarheid en verminderde milieubelasting tijdens de productie. Zo geniet van alle voordelen van PVC, maar dan met het circulaire gemak van PP.

Wat de Natural Series echt uniek maakt, is de duurzaamheid aan het einde van de levensduur. Als het tijd is om afscheid te nemen van je Flexxfloors Natural Series vloer, kun je dat moeiteloos doen door het bij het reguliere huishoudelijke plastic afval te deponeren. Geen ingewikkeld scheidings- of retourproces is hiervoor vereist. Jouw oude vloer krijgt de kans om een nieuw leven te beginnen als een ander product. Naast de recyclebaarheid is PP lichter dan PVC en draagt hierdoor bij aan een efficiënter transport, waardoor onze ecologische impact verder wordt verminderd. Door de hoge slijtvastheid van Natural Series zijn de vloeren zeer geschikt voor de drukste huishoudens en blijven ze lang mooi. Hier geloven wijzelf ook in, en geven hierom maar liefst 30 jaar garantie op alle vloeren uit de Natural Series. 

Kortom, met Flexxfloors Natural Series maak je een doordachte keuze voor een circulair huishouden.