Flexxfloors Stick

Flexxfloors Stick is een zelfklevende vloer, deze hoeft niet gelijmd, geklikt of gespijkerd te worden.

Net als laminaat en houten vloeren bestaat Flexxfloors Stick uit stroken of tegels, maar het grote verschil is dat Flexxfloors Stick slechts 2 mm dik is en aan de onderzijde een zelfklevende laag heeft. Flexxfloors Stick hoeft dus niet gelijmd, geklikt of gespijkerd te worden. Het grote voordeel hiervan is dat het direct op de basisvloer gelegd kan worden, mits deze vlak, blijvend droog, schoon en hard is. Flexxfloors Stick is ideaal voor vloerverwarming en kan ook in vochtige ruimtes zoals de keuken en de badkamer gelegd worden.

  • Basic - Stick - 10 jaar

    Basic

    Deze vloer is de perfecte ondergrond voor de ruimtes die niet al te intensief gebruikt worden zoals bijvoorbeeld de zolder, hobbyruimte of kinderkamer. De Rustiek Grenen van de Basic collectie geeft een tijdloos karakter aan uw vloer. Deze serie bestaat uit 2 houtdecoren en 3 tegels en hebben een garantietermijn van 10 jaar.

  • Deluxe - Stick - 15 jaar

    Deluxe

    De Stick Deluxe collectie van Flexxfloors is kwalitatief de meest hoogwaardige collectie binnen Flexxfloors Stick. Deze collectie is zeer goed geschikt voor ruimtes in huis die een bijzondere look vragen zoals de hal, slaapkamer en badkamer. Deze serie heeft een garantietermijn van 15 jaar en bevat 7 prachtige decoren.