Het alternatief voor een vinylvloer

Wil je een vloer met de warmte van een vinylvloer, die wél kleurecht is en gemakkelijk te leggen, dan is Flexxfloors het alternatief. Net zo gemakkelijk in onderhoud en net zo vochtbestendig.


Leg gemak

Het leggen van grote rollen vinyl met behulp van lijmen lijkt heel gemakkelijk. Toch blijkt in de praktijk dat dit vaak moeilijker is dan het leggen van bijvoorbeeld tapijt. Zeker het lassen van vinylrollen vergt enig vakmanschap. Bij het leggen van de stroken van Flexxfloors heb je geen lijm nodig. Een potlood, een meetlint, het Flexxfloors mes en de Flexxfloors liniaal zijn voldoende. En omdat Flexxfloors dun is, kun je de stroken of tegels gemakkelijk op maat snijden. Ook bij moeilijke hoekjes, zoals verwarmingspijpen of kozijnen.


Onderhoudsvriendelijk

Wees niet bang voor gemorste drankjes, waterspetters of moddervlekken. Laat kinderen of huisdieren maar lekker spelen en plezier maken op de vloeren van Flexxfloors. Want de kunststof vloeren van Flexxfloors bieden een uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht. Net zoals bij een vinylvloer kun je een Flexxfloors vloer met een stofzuiger, maar ook met een dweil eenvoudig schoonmaken.


Ook in vochtige ruimtes

De vochtbestendige vloeren van Flexxfloors kunnen gebruikt worden in alle ruimtes in huis, dus ook in de badkamer, het toilet of de keuken. En de wasmachine kun je ook rustig op een vloer van Flexxfloors plaatsen.


Betaalbaar

Het mooiste van een Flexxfloors vloer? Het is ook erg betaalbaar. Er is al een Flexxfloors vloer vanaf € 13,99/m2.

Verkooppunten

Altijd een winkel bij jou in de buurt