Het alternatief voor vloertegels

Ben je op zoek naar nieuwe vloertegels, maar zie je eigenlijk op tegen het koude gevoel aan je voeten of het zware werk om ze te leggen? Dan is Flexxfloors het alternatief.


Natuurlijke uitstraling

Kies voor de uitstraling van een natuurlijke tegelvloer van Flexxfloors, maar met het gemak van een kunststof vloer. Bij het leggen heb je geen zware gereedschappen nodig. De tegels van Flexxfloors zijn 2mm dik en zijn aan de achterzijde voorzien van een zelfklevende laag. Een potlood, een meetlint, het Flexxfloors mes en de Flexxfloors liniaal is alles wat u nodig heeft. En schoonmaken? De vloer alleen even vegen, stofzuigen of dweilen. En ook al is de vloer nat, hij blijft stroef aanvoelen. En dat is wel zo'n veilig gevoel.


Vloerverwarming

Doordat Flexxfloors net zoals tegels direct op een vaste basisvloer gelegd wordt, is het een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming.


Minder geluid

Vloertegels zijn zwaar en erg arbeidsintensief om te leggen. Na het leggen kunnen ze een kil gevoel of een holle klank geven. Dat komt door het harde materiaal van vloertegels. Flexxfloors vloeren zijn gemaakt van een zware kwaliteit kunststof en worden direct op de ondergrond geplakt. Daardoor ontstaat er geen akoestiek en is het stiller in huis.


Goedkoper dan tegels

Een zelfklevende vloer met een mooie uitstraling, die je gemakkelijk zelf overal in huis kunt leggen en die ook nog eens betaalbaar is? Dat zijn de vloeren van Flexxfloors. U heeft al een prachtige Flexxfloors vloer vanaf € 13,99/m2.

Verkooppunten

Altijd een winkel bij jou in de buurt